söndag 3 augusti 2008

Semester!!!!!!!

Jippiee!!! Äntligen semester. Vad jag har väntat och längtat på denna underbara semester.
I fredags så åkte jag och en arbetskompis ner till Göteborg där ytterligare en arbetskompis mötte upp. Vi skulle gå och hälsa på en fd arbetskompis som har fått en fast tjänst i Göteborg. Vi lämnade över en liten present till henne från alla arbetskompisar. Vi kommer att sakna dig Marita!
Efter det så gick vi och hälsade på PKC Göteborg och växeln. Sen var det shopping som gällde, och vad jag handlade. Var rätt färdig på kvällen när jag kom hem. Gick och la mig 21.30.

Igår så var det dags för våra kompisars bröllop. Åh vad det var fint. De gifte sig på Baldersnäs och det var Ingvar Oldsberg som vigde dom. Ev. så kommer det ett reportage om det i GT till veckan. Spännande!
Festen var sedan uppe på Gammelgården. Tack för en supertrevlig och rolig kväll och Grattis igen Brudparet!!!

Här är kortet jag gjorde till min gamla arbetskamrat, blommorna, bokstäverna(Cuttle kids, tadpole) enfärgat papper samt band är från Papper&sånt.


Här är även en bild på bruden, har lekt lite photoshop.....

3 kommentarer:

Anneli sa...

Vad tråkigt, samtidigt som det är jätteskoj för Marita att hon bli kvar i GBG!

Hoppas du nu får njuta nu när du äntligen har semester, själv har jag en vecka kvar att jobba. Är totalt utliten både kroppsligt och själsligt. Har längtat till PKC ett x antal gånger.

Anonym sa...

Gott för dig som har semester, det har ju inte jag...
Fint kort på bruden, du får nog lära mig lite knep i Photoshop
//Lotta

Madde sa...

Jajamen, jag hade lite otur med min "stora kamera" för precis när de kom gående ner för gräsmattan ut till parasollholmarna så slutade den att funka!!! Så himskans otur. Men som tur hade jag min lilla digitala med mig. Det var bara att försöka leta efter felet, det var nya batterier som behövdes. Så vi fick ta resterande bilder uppe på gammelgården. Det var ju inte riktigt vad jag hade planerat men vad gör man. Nej nu ska jag fortsätta att riva.
Ha det