tisdag 10 mars 2009

En ny vecka...

har det hunnit att bli.
Kan inte fatta hur fort veckorna går. Jobbade min första natt i helgen och kära nån så pigg jag var. Trodde att jag skulle sitta och gäspa hela natten men inte. När jag sedan kom hem på morgonen gick jag och la mig och sov i hela....3 timmar! det ni! Nej jag var faktiskt pigg hela lördagen även på kvällen, min syster och hennes gubbe samt några kompisar var här och de satt och gäspade i kapp och jag satt bara och var pigg.

Men ni skulle se mig på söndagen, då blev jag trött, kämpade mig igen den dagen och nu är jag som vanligt igen, tur va?!

Har ju även glömt att lägga ut ett foto på min nu lite finare chokladask som jag förvarar kort i på jobbet. Så håll till godo. Samtligt material är inhandlat hos papper och sånt. Kika även in där och titta på alla nya dekorationer, hur mycket fina blommor som helst!!
Nej nu ska jag gå ut och tända i pannan så att jag får lite varmare vatten!
Sov gott!

4 kommentarer:

Sussi sa...

Jobba natt vete tusan om jag skulle klara av, men det kanske är en vanesak det med.

Hoppas det inte bli allt för många nattskift för dig.

Ha en skön dag!

Kram

Anneli sa...

Hej hej Madde! Hur går det att jobba? Det är ju lite annorlunda arbetstider gentemot bara dagtid. Är allt väl borta hos er på "the police"? Här är det bara fint, har just kommit ur en djupare svacka än vanligt. Det är det värsta med att gå arbetslös. Men, men nån gång ska det väl vända.

Hälsa alla glada vänner på jobbet "önskar jag fick jobb där jag mé"

<3
Anneli

Anonym sa...

JAG LYCKADES!!! Tro de eller ej men jag lyckades. Lite vågat att skriva de före :-) Undra om jag skulle klara av att hålla mig vaken en hel natt på jobbet. Jag finge nog ha en Madde som satt brevi och tjöta hela natten om jag skulle klara de :-D Just de såg den fina lådan på jobbet men glömde kommentera den till dig. Nä nu får jag se om jag lyckas. Hälsningar från "Rumpnissen" i sängen

Madde sa...

Du lyckades!!Bra jobbat!!!