söndag 6 juli 2008

Möhippa!

Ja då var Möhippan klar. Bruden anade ingeting att nåt skulle hända. När vi traskade in hemma hos henne så var hakan nere vid golvet. Superlyckat!!!

När vi väl hade klätt henne i den vackra spetskjolen samt slöjan bar det av mot Kil där vi skulle köra gocart. Efter detta var det picknick i det gröna intill Klarälven inne i Karlstad. Vi hade tänkt sedan att hon skulle ha ett vandrande loppis inne i stan men vädergudarna sa nej. Det blev nämlgen världens åskväder så vi beslutade oss att åka ut till Bergvik. Bruden sålde nästan allt, dock efter lite övertalning av sina kunder... Sedan var det bowling och som avslutning på dagen så gick vi till en restaurant och käkade supergod mat. Vi hade det jättetrevligt!!!


Jag tror även att bruden var nöjd.


Men spänningen var inte över med detta, för när vi sedan skulle åka hem så pajade bilen. Vi hade en otrolig tur och en skicklig chaufför för vi höll nämligen på att tappa ena framhjulet, eller vi gjorde det rättare sagt. Samtilga hjulbultar hade gått av!!! Och resterna gick ej att få ut för hand. Det var bara för oss att ringa efter hjälp mitt i nattet. Och hjälpen kom. Hoppas att det gick bra för våran chaufför och hennes man.!!


När jag sedan vaknade i dag sent om sider så sa min sambo så här "skynda dig nu Madde för nu drar vi till Karlstad och Ikea" Jag höll faktiskt på att svimma!!!! Att han frivilligt ville åka till Ikea, konstigt men jag snabbade på och vi for iväg. Hade lite skallebank men man får passa på. Så nu har vi köpt golv till mitt pysselrum samt lampor till vårt nya toalett/duschrum samt en massa annat smått och gott.

Vi har även hunnit med att vara på 7-årskalas, Grattis Felix. Försökte att få med mig min son hem, men fisket imorgon lockade mera!


Här är några bilder från möhippan.


4 kommentarer:

Madde sa...

Uj vicken otur med hjulet! Bra att ni hade kul!!! Vill så gärna träffa dig det känns som en hel evighet sedan!!! När kan du?

Kram Madde

Madde sa...

jaa du Madde...hmmm vad sägs om onsdag???? Jag jobbar till klockan fem, kanske efter det?

Madde sa...

Då ska jag plocka blåbär... :-(
I dag, torsdag eller fredag?

Madde sa...

Madde: Hm, Torsdag då???