torsdag 10 juli 2008

Utan vatten!

Ja så sitter man här igen utan vatten(det är inte första gången). Vi ska bygga om och nu var det vattenledningarnas tur att dras om, eller koppla in dom nya som redan är nedgrävda.
I alla fall så funkade det inte riktigt. Om vi ska ha vatten måste jag springa ca 20 meter för att sätta på en pump tillbaka till huset och göra det man ska och sen springa tillbaka och stänga av den igen...min gubbe förklarade att om jag inte stänger av den så går den hela tiden och kan då gå sönder. Den ska endast gå när vi spolar vatten.
Ja jag fattar inte så mycket utav detta, så jag tror jag duschar på jobbet imorgon....

Har även varit och hälsat på en god vän som jag inte har träffat på länge, det värsta är att vi nästan är grannar!!!! Det var mycket trevligt vi (Victor och jag) fick mycket god fika. Tack M och även lilla M för den goa kramen och pussen =).
Detta måste vi göra oftare tycker jag!!!!!

Nej nu ska jag gå och tända i pannan, order från gubben ;).

3 kommentarer:

Sussi sa...

Jamen minst ett par gånger under de närmaste veckorna måste ni ju ha tid för mer fika? Jag kommer ju på måndag ;-)

Fy fabian vad jag längtar nu! Det ska bli helt underbart att komma ifrån lägenheten och till stugan med stor altan och att kunna ha dörren öppen rätt ut.

Ha en riktigt skön helg, trots det besvärliga med vattnet. Hur länge kommer du att vara utan vatten då?

Pussen och kramen

/Sussi

Madde sa...

Det är klart att jag har tid för mer fika stunder! Förhoppningsvis är det klart med vattnet i dag eller senast i morgon. Men man vet aldrig. Men jag är van, bor ju på landet och har egen brunn...

Madde W sa...

Hm... låter jobbigt med vattnet!