torsdag 3 juli 2008

Min snälla pappa...


Vilken snäll pappa man har! När jag var hos mina föräldrar igår så visade det sig att pappa hade köpt en liten present till mig. Det visade sig vara lite saker från Panduro som dom hade sålt ut. Jag älskar att få presenter och dessutom älskar jag pysselsaker. Det var några fina stämplar, stämpel färg och lite Iceglitter stick. Åh, vad jag blev glad!
Har även gjort några kort som jag visar, det ena är till Victors kusin som fyller år nu till helgen, det andra har jag bara gjort för att stämpelmotivet är så gulligt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken snygg Blogg och vilka fina kort du gjort. Jag kommer hålla koll på bloggen, så att du inte ligger på latsidan. Hälsningar från mig på andra sidan.

/Lotta

Viktoria sa...

Hej hopp
Stämplar som en galning...
Brukar du embossa??
Jag vet inte var min maskin är men jag har gjort det på spisen.. Kan gärna embossa till dig om du vill.. Råkade bränna några lite men inte så det stör :-)
Ha det göttigt..
Smsa mig om du vill ha embossat :-)
Hälsa Lotta att jag nog tycker hon där på andra sidan skulle kunna ha en blogg hon me :-) Kramis

Viktoria sa...

Supersnygga kort förresten.. Jag snor dem till ditt IT album :-)
Vilken go pappa du har.. och grejerna var ju liksom DU också.. Innan min pappa skulle komma på att köpa pyssel åt mig.. Å andra sidan brukar han fixa braiga saker från "hrm" sitt jobb till mig när det utgår.. Har mängder med akvarellpennor, tejp, läckra termosar, pappersställ och så.
Så jag skall väl inte klaga direkt..
Kram
Viktoria

Sussi sa...

Synd att du bor så långt borta, annars kunde jag ha köpt ett fint kort av dig. Jag har ingen inspiration alls just nu så det fåt väl bli ett köpekort...

Vilken snäll pappa du har och vilka fina stämplar han köpt :-)

Ha det gott i värmen!

Kram

/Sussi

Madde sa...

Sussie:
Hejsan! Är inte riktigt säker men jag tror att det går att skicka brev som det gjorde förr (hi, hi, hi) ;) Säg bara till om du vill ha nåt kort så ordnar vi det.

Sussi sa...

Brev... Det har jag hört talas om... hehehe

Fast den här gången behövde jag ett kort till imorgon så då kanske det ändå inte gått även om jag hade bott nästgårds :-)

Ha det så kul på möhippan nu då!

/Sussi